4shared

Prosedur Pembelian

1.   Untuk pembelian Max Power Controller, anda boleh terus telefon ke talian hotline kami iaitu untuk 04-4410055 atau 04-4410066 untuk mendapatkan maklumat nama dan no. telefon wakil pengedar yang berdekatan dengan kawasan anda atau anda boleh lihat senarai wakil pengedar kami seluruh negeri di pautan ini http://www.rmfpower.com/?page_id=63

2.   Setelah mendapat maklumat tentang wakil pengedar yang berdekatan, anda dikehendaki membuat temujanji dengan wakil pengedar tersebut untuk membeli Max Power Controller.

3.   Setelah bertemu dengan wakil pengedar, pastikan wakil pengedar kami menunjukkan kad ahli Max Power Controller bagi memastikan dia adalah merupakan wakil pengedar sah dilantik oleh pihak syarikat. Dibawah adalah rupa kad rasmi pengedar Max Power Controller.

4.   Semasa pembelian Max Power Controller dibuat, pastikan resit pembelian diberi dan kad jaminan (warranty card) diisi oleh wakil pengedar MPC tersebut bagi mengelakkan proses pemulangan/pengantian MPC menjadi sukar di kemudian hari.

5.   Untuk jaminan pulangan wang dikembalikan (money back guarantee), pembeli mesti berurusan terus dengan wakil pengedar yang telah pembeli beli MPC tersebut.

6.   Untuk jaminan produk (product warranty), pembeli disyorkan membuat pengembalian MPC tersebut terus kepada wakil pengedar yang mana MPC dibeli. Wakil pengedar kami akan gantikan dengan yang baru on the spot. Sila pastikan resit dan kad warranty dibawa sekali. Jika pembeli gagal menghubungi pengedar tersebut atau ingin memudahkan proses pengantian MPC, pembeli boleh hantarkan MPC tersebut di alamat syarikat iaitu


RMF MARKETING SDN BHD
NO. 25 FIRST FLOOR, PERSIARAN AVENUE 1,
KULIM HI-TECH PARK,
09000, KULIM
KEDAH DARUL AMAN

Status Pelawat

Pelawat online: 9
Pelawat hari ini: 45
Jumlah kesemua pelawat: 252664
Alamat ip anda: 34.204.173.45
Pelayan:
Sistem operasi:

Facebook