4shared

Max Fire Safe (MFS)

Alat Pemadam Kebakaran Mudah Alih (Portable)

Dalam melangkah ke generasi baru alat pemadam kebakaran, satu produk inovatif telah diwujudkan untuk merealisasikan keberkesanan dalam pencegahan kebakaran. Sebagai sistem penindasan kebakaran lanjutan, aerosol adalah pertama yang diguna pakai dalam teknologi aeroangkasa Rusia. Ia adalah ciptaan bahan api pepejal kurang terbakar untuk roket penerbangan.

Max Fire Safe (MFS) adalah alat pemadam kebakaran teknologi terbaru yang bahannya berasaskan aerosol dimana mempunyai ciri-ciri mudah alih. Max Fire Safe adalah alat pemadam kebakaran mudah alih yang berasaskan aerosol. Ianya telah diiktiraf ISO 9001:2008 dan telah diuji oleh SIRIM QAS Malaysia.

Alat Pemadam Kebakaran Max Fire Safe

Alat Pemadam Kebakaran Max Fire Safe

Max Fire Safe (MFS) merupakan alat pemadam kebakaran mudah alih yang terkecil di dunia berbanding dengan alat pemadam kebakaran kovensional. Sebagai produk inovative terkini, Max Fire Safe berkesan secara ekfisen melindungi daripada kebakaran kecil di rumah, kereta, pejabat, sekolah dan lain-lain.

Berbanding dengan alat pemadam kebakaran kovensional yang bertekanan, Max Fire Safe mempunyai beberapa kelebihan seperti tidak bertekanan, bersaiz kecil, tiada kos penyelengaraan tahunan, tidak meninggalkan bahan sampingan dan tidak mengandungi toksik.

  • Tidak Mengandungi TOKSIK
  • Bersaiz Kecil & Ringan
  • Tabung Tanpa TEKANAN
  • Teknologi HIJAU
  • Telah Diuji SIRIM QAS MALAYSIA
  • Tidak Meninggalkan Bahan Sampingan

Untuk maklumat lanjut sila ke : www.maxfiresafe.com

Status Pelawat

Pelawat online: 7
Pelawat hari ini: 45
Jumlah kesemua pelawat: 252664
Alamat ip anda: 34.204.173.45
Pelayan:
Sistem operasi:

Facebook