4shared

Sertai Kami

BINA KERJAYA ANDA SEBAGAI RAKAN NIAGA KAMI

DI RMF Marketing Sdn Bhd, Kami sentiasa mengalu-alukan anda untuk menyertai kami membina kerjayaan sebagai Rakan Perniagaan bersama kami. Tidak kiralah siapa anda, Samada anda seorang Eksekutif, pekerja Kerajaan, Swasta, Peniaga, Pelajar IPTA/IPTS, ataupun seorang yang telah Bersara anda layak membina kerjayaan anda bersama kami.

Bakat dan kesungguhan yang setiap dari anda miliki bukannya untuk disimpan. Bakat dan keyakinan anda inilah yang akan memperkasakan diri anda untuk menjana rezeki yang lumayan dan halal disisi Agama.

RMF Marketing Sdn Bhd telahpun wujud sejak tahun 2008 membawa jenama Max Power Controller sebagai pengedar ulung Alat Penjimatan Minyak Tercanggih di Malaysia

Kami Di RMF sentias komited membangunkan produk penjimatan minyak berkuliti tinggi dengan melakukan penyelidikan dan pembangunan bagi meningkatkan mutu dan memberi teknologi yang terkini kepada semua pelanggan kami

Kami memyediakan beberapa bahan bantuan perniagaan kepada anda secara PERCUMA, antaranya ialah :-

–       KEAHLIAN PERCUMA SEUMUR HIDUP

–       KAD AHLI SEBAGAI PENGEDAR SAH

–       PENERANGAN PRODUK

–       IKLAN DI SEMUA AKHBAR YANG KAMI IKLANKAN

–       IKLAN NAMA ANDA DI LAMAN WEB KAMI

–       FLYERS

–       KEUNTUNGAN YANG LUMAYAN

Kepada anda yang berminat menyertai kami sebagai rakan perniagaan anda bolehlah menghubungi wakil Stokis Negeri anda tinggal atau terus menghubungi pihak kami untuk keterangan lanjut.

Status Pelawat

Pelawat online: 8
Pelawat hari ini: 43
Jumlah kesemua pelawat: 252664
Alamat ip anda: 34.204.173.45
Pelayan:
Sistem operasi:

Facebook